Online formular

Minhaj-ul-Quran betyder “Koranens vej”. Dette er faktisk den mest enkle, omfattende og nøjagtige beskrivelse af Minhaj-ul-Quran International. Du vil observere, at dens ideologi, strategi og mål udelukkende er baseret på skriftens guddommelige lære og de autoriserede instruktioner fra den hellige Profet Muhammad (fred være med ham), som er indbegrebet af Koranen. Koranens vej er vejen til fred, fremskridt, velstand og velfærd. Faktisk er det hemmeligheden bag det at opnå succes i denne verden og i det hinsidige. ​​Minhaj-ul-Quran’s organisation er baseret på denne åbenlyse hemmelighed.

Med en tilpas forståelse for og anerkendelse af det ovenstående oplæg, er det op til dig at beslutte, hvilken rolle du kan og vil spille for at fremme kærlighed, fred og viden. Du skal bidrage med det, som du føler, at du er i stand til…

  • Ønsker du at betræde den sande vej, vejen for fred, tolerance, fremskridt, modernitet og socioøkonomisk retfærdighed og lighed?
  • Ønsker du også at sætte en stopper for værdiernes forfald og det moralske fordærv, ved at vende tilbage til de uforanderlige værdier som fred, tolerance og socioøkonomisk retfærdighed?
  • Ønsker du også, at din og de kommende generationer skal leve i værdighed, ved at opfylde normerne for den ædle karakter?
  • Tragter du også efter  den evindelige succes i dette liv og i det hinsidige?
  • Ønsker du også, at værdier som fred, kærlighed, tolerance og sandhed skal herske internt i dig selv, såvel som eksternt mellem mennesker af alle racer, nationaliteter og kulturer?

Hvis du er tilfreds med vores arbejde og program, så giv os en hånd i denne ædle sag. Her er medlemsformularen til Minhaj-ul-Quran International Danmark. Udfyld og send din formular online og bliv en del af en velsignet bevægelse allerede i dag.

Close Bitnami banner
Bitnami