Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder (men ikke begrænset til) vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside og facebook-side uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

MQI DK indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
Tegner medlemskab af MQI DK
Foretager donationer til os
Melder dig som frivillig eller udfylder en af vores kontaktformularer
tilmelder dig vores events
i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde – fx via indskrivningsark til events eller underskriftsindsamlinger på papir eller ved at sende e-mails til os.
Minhaj.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger og dermed har givet samtykke til.

De oplysninger om dig, som vi behandler, såfremt du giver disse oplysninger til os, er:
Navn
Adresse
E-mail adresse
Telefonnummer
Personnummer

Formålet med at behandle disse oplysninger kan f.eks. være at tegne nye medlemsskaber, afholdelse af events og invitationer hertil samt modtagelse af donationer.
MQI DK benytter NETS til håndtering af online donationer og opbevarer ikke selv informationer om kortnumre på betalingskort.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet til MQI DK videregives kun til organisationens interne afdelinger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og dit navn. E-mail adressen videregives ikke til andre.
For at kunne videreudvikle og forbedre www.minhaj.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Hvor og hvordan lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres udelukkende på Google Suite. Personoplysninger opbevares i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. CPR-numre, kontonumre og reg. numre gemmes kun i særskilte sheets. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Adgangen til disse personoplysninger er beskyttet med adgangskode til Google Suite for at sikre, at tredjeparter ikke kan tilgå dine personoplysninger, som bliver behandlet og opbevaret af os.

Hvem kan du kontakte, hvis du ønsker at berigtige eller få slettet dine personoplysninger hos os?

Såfremt du ønsker at berigtige eller få slettet dine personoplysninger hos os, kan du kontakte den til enhver tid siddende generalsekretær for Minhaj-ul-Quran International Denmark på gen.sec@mqi.dk.

Close Bitnami banner
Bitnami