Minhaj ul Quran

International Danmark

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyhedsarkiv rapport fra Minhaj Women Leagues Imam Hussain arrangement

rapport fra Minhaj Women Leagues Imam Hussain arrangement

Email Udskriv PDF

På UrduPå Engelsk

Den 3. december 2011 havde Minhaj Women league og Women Youth League Danmark arrangeret et storslået arrangement i anledningen af Imam Hussain’s matyrdom. Et stort antal kvinder fra København og omegnet deltog i programmet.

Programmet indledtes med vers fra den Hellige Koran reciteret af eleverne fra Minhaj ul Qurans uddannelsesenhed Shafaq Parvaiz, Aisha Akram, Sidra Akram og Maimoona Siraj. Efter recitationen af den hellige Koran præsenterede Hajarah Shah lovprisning af Allah Den Almægtige. Derefter præsenterede Women Youth Leagues søstre lovprisninger af vores kære Profet (sallallahu alayhi wasallam) og Imam Hussain, ligeledes udtrykte Kokab Uppal, Zahida Aslam, Samila Qureshi og Rukhsana Afzal deres hengivenhed og kærlighed til dem som blev martyret ved slaget i Karbala.

Minhaj Women Leagues formand Nafees Fatima var aftenens hovedtaler. Namra Jabeen holdt en tale på dansk og fangede derved de unges interesse. Farheen Amir, et medlem af Women League gennemførte arbejdet som konferencieren på en imponerende måde. Der var sørget for en quiz om slaget ved Karbala, og alle deltagerne fik mulighed for at besvare spørgsmålene. Der var desuden en kort briefing om London erklæringen der medførte, at alle deltager underskrev erklæringen. 

I slutningen af programmet præsenterede Women Youth League salat o salaam for vores kære Profet (sallalahu alayhi wasallam), mens Naheed Siraj konkluderede programmet med et følelsesladet dua.

 


 

 

Søg på minhaj.dk

Login

Copyright © 2022 Minhaj ul Quran International Danmark. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.