Minhaj ul Quran

International Danmark

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyhedsarkiv Milad Fredsmarch 2011

Milad Fredsmarch 2011

Email Udskriv PDF

Søndag den 13. februar blev det indre København, nærmere bestemt hele vejen fra Søndermarken ved Vesterbrogade til Rådhuspladsen, fyldt med hjerter, nasheed, stolte og glade muslimer og ikke mindst profeten Muhammads navn, som var på de marcherende muslimers læber.

Se mange flere billeder fra fredsmarchen her

Det var Minhaj ul-Quran Danmark, som havde arrangeret sin årlige fredsmarch i samarbejde med andre muslimske foreninger, for at markere og fejre Profeten Muhammads fødselsdag.Repræsentanter og formænd fra Dansk Muslimsk Unions øvrige medlemsorganisationer samt DMU’s Generalsekretær var til stede denne dag for at deltage i arrangementet.

 

Allerforrest kørte en varevogn med musikken der fyldte gaderne og spredte sig til vejrs og ned ad sidegaderne. ”La ilaha Ill Allah – Muhammadur Rasool Allah”. De marcherende sang med og vejrede med bannere og de hjertefyldte skilte for at vise deres kærlighed til Profeten Muhammad.

Sikkerheden og organiseringen af marchen gennem de københavnske gader var i top, med vagterne i de gule veste, der rettede den lange mængde af mennesker ind med udstrakt reb, så ingen marcherende var til gene for trafikken. Undervejs på denne iskolde eftermiddagsdag i februar stod også flere mænd klar med varm pakistansk te til alle marcherende, mens andre uddelte specielle pakistanske kager. Endnu længere fremme stod igen andre mænd klar med sorte affaldssække, således at intet affald fra marchen blev efterladt på gaderne.


Som en ekstra betænksomhed for de som var gangbesværede var der arrangeret bus til de ældre og gangbesværede, så alle kunne deltage i dagens glædelige arrangement.

Flere billeder følger snarest.

Se et indslag fra TV2 Lorry her

 

Søg på minhaj.dk

Login

Copyright © 2022 Minhaj ul Quran International Danmark. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.